Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fall Out Boys

2008.01.11

 

Fall Out Boys

 

A Fall Out Boy (gyakori rövidítés: FOB) egy 2001-ben alakult amerikai rockegyüttes az illinois-i Wilmette-ből (Chicago egyik külvárosa). Tagjai Patrick Stump (énekes, ritmusgitáros, zeneszerző), Pete Wentz (basszusgitáros, háttérénekes, dalszövegíró), Joe TrohmanAndy Hurley (dobos). (szólógitáros) és

Felléptek az NBC Saturday Night Live, The Tonight Show with Jay Leno, a Late Night with Conan O’Brien, a CBS The Late Show with David Letterman és az ABC Jimmy Kimmel showműsorában is. Sugar, We’re Going Down és a Dance, Dance című kislemezdaluk egyaránt Top 5-ös sláger volt.

A 2005-ben megjelent From Under The Cork Tree című bemutatkozó lemezükből több mint 3 millió talált gazdára, az album 72 hétig szerepelt a Billboard 200-as listán.

2007 februárjában megjelent nagy sikerű,Infinity On High című lemezük munkálataiban részt vett az R&B producer, Babyface és Jay-Z, a rapmogul is hallatta hangját a Thriller című dalukban.Az Infinity on High rögtön az #1 lett a Billboard 200-on, és 260 000 példányt adtak el az első héten. A This Ain't a Scene, It's an Arms Race című kislemezük a Pop 100-on az #1, a Billboard Hot 100-on a #2 helyre került. A csapat fellépett a július 7-i Live Earth koncerten. 2007 közepén a Honda Civic Tour elnevezésű koncerten léptek fel, majd szeptember 9-én részt vettek az MTV Video Music Awards díjkiosztón.


Studio albumaik: Evening Out With Your Girlfriend; Take This To Your Grave; From Under The Cork Tree,Infinity on High

EP-k: Fall Out Boy/Project Rocket Split; My Heart Will Always Be the B-Side to My Tongue; Black Clouds and Underdogs

Élő album: Leaked in London 2007


Számaik,melyekhez klip készült: Dead On Arrival, Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy, Saturday, Sugar, We're Goin Down, Dance, Dance , A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me", This Ain't A Scene, It's An Arms Race, Thnks Fr Th Mmrs, The Carpal Tunnel Of Love(Happy Tree Friends animáció), The Take Over, The Brake's Over, I'm Like A Lawyer With The Way, I'm Always Trying To Get You Off(Me & You).

 

A mappában található képek előnézete Fall out boys

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.